Overblijven

Onze school biedt de leerlingen de mogelijkheid tot overblijven. Voor het overblijven moet een lunch van thuis mee gebracht worden. Onze lunchpauze is van 12.00-12.45 uur. Overblijven kan op vaste dagen het gehele jaar door, maar ook incidenteel. Incidenteel overblijven kost € 1,50 per keer. Kosten daarvan moeten op de betreffende dag, vóór aanvang van de schooltijd, bij de administratie voldaan worden.

Voor vast overblijven worden de volgende jaartarieven in rekening gebracht:
voor 4 dagen € 140,–
voor 3 dagen € 105,–
voor 2 dagen €   70,–
voor 1 dag      €   35,–

De leerlingen lunchen tussen de middag in hun eigen klas en worden opgevangen onder toezicht van vaste overblijfmedewerkers. Bij goed weer spelen de leerlingen op het speelplein. Bij slecht weer blijven de leerlingen binnen. Indien uw kind behoort tot de groep vaste overblijvers, ontvangt u van ons een brief over de betaling van het overblijven. (Na overleg kan de betaling in termijnen gedaan worden.)

Van ca. eind oktober tot en met maart is het mogelijk voor de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 tijdens het overblijven naar keuze binnen te blijven om een kleine (knutsel) activiteit te doen. Op dinsdag is dit mogelijk voor de leerlingen van de groepen 6 en 7.